• Fraktfritt över 299 kr
  • Snabb leverans av lagervaror
HovjuvelerareGuld och silver sedan 1908

Arild Links-victorinsguld.se

Håkan Orrling och Fredrik Ivansson träffades i en barack där de båda satt och väntade på sina fotbollsspelande söner, förälskade sig i varandras idéer och värderingar och senare började diskutera vad som skulle bli Arild Links.

Håkan, andra generationens guldsmed med egen butik och verkstad i Helsingborg, och Fredrik Ivansson, med ett förflutet som försäljningschef och entreprenör är båda grundare av smyckesmärket ARILD LINKS. Håkan som designer, Fredrik som VD.

Våra smycken var en gång olagliga vapen, och tragiskt nog finns det en uttömd reservoar att ta av, med miljontals vapen som cirkulerar på gatorna runt om i världen. När vapnen beslagtas smälts de ner och förvandlas till Humanium Metal. 

Känslan av att kunna göra smycken av detta material ger oss engagemang i att stå emot vapenvåld. Vi vill skapa och tillverka något exceptionellt och meningsfullt. Smyckena ska sticka ut och få bäraren att känna sig väldigt speciell! Vi vill skapa skönhet som står sig över tiden, och jag vill att smyckena ska vara mer än bara en vacker prydnad.

De som bär våra smycken fattar också ett beslut för en bättre, vackrare och mer mänsklig värld.

För

Produkter

Varumärke

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen