• Fraktfritt över 299 kr
  • Snabb leverans av lagervaror
HovjuvelerareGuld och silver sedan 1908

Astrid&Agnes - victorinsguld.se

astrid&agnes är ett Svenskt smyckesvarumärke med trendigt uttryck och stilrena linjer. ”Feminint med attityd”

Smyckesvarumärket etablerades 2006 i Varberg av de två kreativa kvinnorna Sofie Axelsson och Janina Lindström. - allt startade hemma i villan med lager i källaren och kontor i sovrummet. - sedan växte man ur kontor efter kontor. 

Sedan 2019 drivs astrid&agnes av Sofie Axelsson - grundare och designer. Med sitt enorma driv, sin vision och fantastiska team - finns idag astrid&agnes representerat i mer än 250 butiker i Sverige och Norge - både online och butiker. 

astrid&agnes utstrålar Skandinavisk design, med trendigt uttryck och stilrena linjer - håller fantastisk kvalitet då valet av material är hållbart - stål 316. Smyckena har en fantastisk lyster med blank finish och finns även förgyllda med 14k guld.

I flertalet serier pryds smyckesmodellerna av gnistrande CZ kristaller av hög kvalitet och i kollektionen finns även modeller av äkta, Italienskt läder. Prisvärda smycken till bra kvalitet. 

Smyckena ses ofta i media, influensers, mode magasin m.fl. och är idag ett start varumärke som vänder sig till en bred målgrupp. 

Vårt mål är att skapa trendiga smycken som håller över tiden och ger kvinnan en touch av självsäkerhet, genom extra detaljer som stärker 

 

För

Produkter

Varumärke

Lokala smycken i stål som passar till både tjej o dam för alla tillfällen

TOPPLISTAN

Produkten har blivit tillagd i varukorgen