• Fraktfritt över 299 kr
  • Snabb leverans av lagervaror
HovjuvelerareGuld och silver sedan 1908

Sif Jakobs - victorinsguld.se

KVINNAN BAKOM BRANDET

 

Kvinnan bakom det populära brandet är Sif Jakobs. Hennes resor, livsstil och instinktiva passion för design har skapat ett mycket personligt smyckesmärke, som ägnas åt att skapa lyx till överkomliga priser

Sif föddes på Island, utbildade sig till juvelerare i Sverige och är baserad i Köpenhamn, sedan 2000. I flera år har Italien varit hennes andra hem. Hennes kärlek till italiensk elegans är en ständig källa till inspiration, vilket också återspeglas i titlarna på hennes kollektioner, som huvudsakligen är uppkallade efter italienska städer.

Men även hennes hemland Island fungerar som en inspirationskälla för hennes design. Et land med hisnande natur. "Designen speglar minnen från min barndom i isländsk natur, där jag var omgiven av imponerande klippformationer, mystiska källor och vulkanisk struktur"

”Jag älskar att designa smycken som får kvinnor att glänsa. Faktum är att "Let Yourself Shine" är ett av mina favoritmantran. Det säger precis vad mina smycken gör! Designen är exklusiv, original och med en rå elegans. De accentuerar och förstärker en kvinnas naturliga skönhet genom att lägga till en väsentlig och iögonfallande gnistra”.

För

Produkter

Varumärke

 

TOPPLISTAN

Produkten har blivit tillagd i varukorgen